Om oss

Hjertelig velkommen til podcasten Gründerkaffe, der vi tar deg med bak kamera i vår hverdag som businesspartnere, ektefeller og foreldre. 

Kristoffer og Emilia Eknes utgjør mediefirmaet Eknes-Media og er programledere for Gründerkaffe. I denne podcasten får du møte flere med-gründere. Og tanken bak det er å kanskje gi et litt annet innblikk av hvordan det er å starte og skape noe nytt for seg selv.

I Gründerkaffe skal vi bli kjent med personene bak små og store bedrifter. Vi lar business være business, og fokuserer heller på menneskene og hverdagshistoriene til dem som bruker tid og ressurser på å skape noe for andre. Kanskje kan det være med på å forandre måten vi snakker om gründere? Vi håper å være med på å vende blikket fra heseblesende og karrieresøkende gründere på jakt etter økonomisk gevinst, til å sette fokus på menneskene, relasjonene og opplevelsene som oppstår når en skaper noe for andre. 

Vi håper du vil være med på denne spennende reisen og at det kan inspirere deg og til å heie frem de mange menneskene som skaper noe for andre.

Velkommen til gründerkaffe! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s